Ruim assortiment aan raamdecoratie

Of u nu op zoek bent naar een elegante en tijdloze uitstraling met gordijnen, een klassieke uitstraling met jaloezieën, de perfecte balans tussen privacy en lichtinval met rolgordijnen of de luxe uitstraling van shutters, wij hebben de juiste raamdecoratie voor u. In principe kunnen we alle merken leveren, maar we werken graag met hoogwaardige raamdecoratie-producten van gerenommeerde merken. Zo kunnen we op basis van een breed assortiment, topkwaliteit bieden die past bij uw wensen. We werken vanuit Pijnacker in de ruime omgeving, zowel voor zakelijke- als particuliere klanten.

Raamdecoratie inmeten, afstemmen en installeren

De Woningstoffeerder staat met een deskundig team klaar om u te adviseren en begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw ramen. We luisteren naar uw wensen, meten de raamdecoratie nauwkeurig in en zorgen voor een professionele installatie. We geloven in een oprechte en persoonlijke aanpak, waarbij uitgangspunt altijd is dat onze klanten nog jaren van de perfecte raamdecoratie kunnen genieten. Vaak doen we overigens meer dan alleen de raamdecoratie, zo zijn we als echte allround stoffeerders ook gespecialiseerd in vloeren en traprenovatie.

Gordijnen

Gordijnen

Met nieuwe gordijnen, breng je direct meer sfeer in je interieur. Alles komt terug in onze collectie van klassiek tot modern, van vrolijke dessins tot behouden. Natuurlijk kunt u variëren met vitrage, inbetween en verduisterende stoffen. Daarbij kunt u zelf bepalen hoe uw gordijn wordt gemaakt en opgehangen. Traditioneel met een enkele, dubbele of drie-dubbele plooi, wave-confectie op een rails of met ingeslagen ringen op een roede. Alles is mogelijk!

Ook kunnen wij uw bestaande gordijnkappen stofferen of volledig nieuwe voor u maken, eventueel voorzien van verlichting.

Jaloezieën: haal het licht naar binnen!

Jaloezieën zijn populair en de meest bekende raamdecoratie die er is. U regelt de lichtinval namelijk optimaal met jaloezieën. Zij geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. Dankzij het grote assortiment kleuren, afwerking en jaloeziebreedte kunt u elke ruimte een persoonlijke touch geven.

Materialen & mogelijkheden

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in een houten en een aluminium uitvoering. Met houten jaloezieën haalt u sfeer en warmte in huis. Aluminium jaloezieën zorgen voor een modernere uitstraling. U kiest zelf de kleuren, het dessin en de breedte van de lamellen (16, 25, 50 of 70 millimeter).

U kunt de jaloezieën bedienen op verschillende manieren. De uitvoering kan met een ladderkoord of ladderband. Een ladderkoord is een subtiel geheel van koorden. De jaloezie is hierbij het meest belangrijk. Met een ladderband creëert u een meer chique uitstraling. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Jaloezieën
Duette & Plissé

Duette & Plissé

Luxe uitstraling met Plissé

Plissé gordijnen geven uw interieur de luxe uitstraling die het verdient. Plissé is een enkele stof trapsgewijs gevouwen. Een kleur, transparant of juist een dessin? U bepaalt zelf de look en feel van uw plissé gordijn en dus ook uw interieur.

Warmte creëert u met Duette

Duette is hetzelfde principe als plissé, alleen dan met een dubbele stof, waardoor er een soort honingraatstructuur ontstaat die tevens isolerend is. U creëert dus niet alleen een warme uitstraling, de ruimte zelf blijft ook nog eens lekker warm in de winter of in de zomer heerlijk koel. De optrekkoorden zitten in het doek verwerkt zodat deze niet zichtbaar zijn, dit geeft een rustige en tegelijkertijd een strakke uitstraling. Met de top down buttom up uitvoering regelt u nog meer de lichtinval en uw privacy.

Rolgordijnen: sfeerverhogend en functioneel

Transparant, lichtdoorlatend of juist verduisterend. Met rolgordijnen regelt u per ruimte het licht. Maak sfeer met een transparant rolgordijn in uw keuken en creëer rust met een verduisterend rolgordijn voor uw slaapkamer.

Kleuren en dessins

Rolgordijnen bestaan al heel lang. En daarom vervullen ze tegenwoordig bijna iedere wens. Kleuren, materialen en afwerkingen? Alles is mogelijk. Wij hebben een grote keus aan stoffen in verschillende kleuren en dessins.

Rolgordijnen

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen: chic, tijdloos & functioneel

Geef uw interieur een chique touch met vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn een tijdloze vorm van raamdecoratie en geven warmte. Bij een vouwgordijn is heel veel mogelijk, met of zonder baleinen aan de voor of achterzijde en hij kan van bijna elke stof gemaakt worden.

Vouwgordijnen worden op maat gemaakt. Wij kunnen u goed helpen met het uitzoeken van het systeem, de juiste stof en afwerking.

Paneelgordijnen: modern & strak

Paneelgordijnen zijn strakke panelen die achter elkaar langs schuiven. Ze bestaan uit meerdere lappen stof die exact op lengte worden gemaakt. De onderkant werken we af met een kleine zoom en een verzwaringsprofiel. Hiermee blijven de panelen strak naar beneden hangen. U kiest zelf de kleuren en dessins, zodat de paneelgordijnen perfect bij de rest van het interieur passen.

Paneelgordijnen
Shutters

Shutters: klassiek of juist modern?

Met shutters, houten luiken met lamellen die u zelf kunt regelen, krijgt u de kans om met licht te spelen! In Azië en Amerika zijn Shutters erg populair. Ook in Europa ziet u ze steeds vaker als raamdecoratie. Ze geven uw interieur een klassieke of juist moderne uitstraling.

Shutters zijn kras-, vocht en UV-bestendig. Dat betekent dat u ze in iedere ruimte kunt toepassen, ook in uw badkamer. Shutters bedient u handmatig of automatisch met behulp van onzichtbare bedieningsmechanismen. Hiermee maakt u de shutters op verschillende manieren open en dicht. De constructie van de shutters is zeer stevig en. Natuurlijk kiest u zelf de kleur en houtsoort die het beste bij u en uw interieur past.

Buitenzonwering

Bij Buitenzonwering kunt u denken aan Terras en uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken. Deze zijn allen in verschillende kleuren en uitvoeringen mogelijk. Qua doek, kast en omlijsting zodat het altijd mooi aansluit bij de stijl en sfeer van uw huis. Deze producten kunnen op zeer veel verschillende manieren worden bediend (binnen, buiten, handmatig of elektrisch).

Buitenzonwering