Ervaring in traprenovatie

Een trap bekleden is echt vakwerk, want geen trap is hetzelfde. Aandacht voor detail en perfectie is daarom een belangrijk en onderscheidend onderdeel van onze aanpak. Dat begint natuurlijk al in het voortraject met persoonlijk contact, bij het kiezen van het gewenste materiaal en de juiste aanpak. We komen graag bij u langs om de situatie goed in te schatten en u optimaal te kunnen adviseren. Of het nu gaat om een eenvoudige trapbekleding met trapmatten of een complete traprenovatie met houten overzettreden, wij hebben alle ervaring en kunde in huis om uw trap te transformeren tot een mooi en functioneel eindresultaat. U kunt rekenen op een vriendelijke en professionele benadering; vanaf het eerste contact tot ver na afronding van uw nieuwe trap.

Traprenovatie met duurzame materialen

Het team van De Woningstoffeerder heeft in Pijnacker en omgeving al vele trappen bekleed en gerenoveerd, zowel in woningen als in kantoren en andere bedrijfspanden. Omdat we veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze traprenovaties, werken we uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen. Of u nu kiest voor bekleding van uw trap met tapijt, PVC, marmoleum, vinyl of overzettreden, wij bieden materialen van de beste kwaliteit die ervoor zorgen dat uw nieuwe trap lang meegaat en de gewenste uitstraling behoudt. Vaak gaat een traprenovatie gepaard met andere aanpassingen in huis en als allround woningstoffeerder helpen we desgewenst ook graag met uw wensen voor de vloeren en raamdecoratie.

Trap bekleden met tapijt

Trap bekleden met tapijt

Wij kunnen open en dichte trappen stofferen met tapijt. Het grote voordeel van tapijt op de trap is dat dit veel comfort en demping geeft. Hierdoor wordt de akoestiek verbetert en verhoogt tapijt het loopcomfort, maar ook de veiligheid op de trap doordat je minder snel uitglijdt. De trap wordt altijd vakkundig gelegd op ondertapijt, wat de duurzaamheid en comfort verhoogt. .Trapmatten (halve maantjes) kunnen wij van alle verschillende soorten tapijt maken, zodat het bijvoorbeeld mooi aansluit bij uw overloop.

Trap met PVC, marmoleum of vinyl

Ook hiermee kunnen wij uw trap bekleden in combinatie met een bijpassende trapstrip., dit heeft een strakke moderne uitstraling en is zeer makkelijk te reinigen. Wat natuurlijk een groot pluspunt is, is dat dezelfde vloer in de gehele woning kan worden doorgevoerd en daardoor één geheel vormt. Pvc, Marmoleum en vinyl zijn bijzonder slijtvast.

Trap met PVC, marmoleum of vinyl
Traprenovatie met overzettreden

Traprenovatie met overzettreden

Wanneer een trap heel erg uitgesleten is, kunnen we werken met overzettreden. Wij werken met overzettreden van hout of pvc, deze zijn in verschillende soorten en kwaliteiten te verkrijgen.

Traplopers

Een traploper past in ieder interieur. Van klassiek tot modern en is bijzonder stijlvol, een loper op uw trap geeft uw entree een opvallend en bijzonder accent.  Traplopers zijn te verkrijgen in o.a. vlak geweven of veloursachtige kwaliteiten en alle mogelijke kleuren en uitstralingen, alles is mogelijk.

Wij plaatsen lopers op de ambachtelijke wijze, met de hand ingenaaid. Maar kunnen als u dit wilt ook de moderne technieken toepassen, dit houdt in dat wij een stuk tapijt verlijmen op de trap met het uiterlijk van een loper.

Ook de traproeden zijn er in vele soorten en maten, van klassiek messing tot modern mat chroom. Door de toepassing van moderne technieken kunnen we lopers ook zonder roeden plaatsen.

Traplopers

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!