Vloerreparaties

Vloerreparaties

Het gebeurt iedereen wel eens even iets laten vallen en er zit een beschadiging in de vloer, jammer van de mooie vloer maar wij kunnen in de meeste gevallen de oplossing bieden. Wij zijn in staat om in de meeste gevallen de vloer mooi te repareren en zo dus de kosten te beperken, de vloer hoeft immers niet geheel te worden vervangen.

In laminaat en parket kunnen wij beschadigingen opvullen in de kleur van het laminaat en in de meeste gevallen kan zelfs de tekening weer worden hersteld zodat het nagenoeg onzichtbaar wordt, bij parket kan ook bijvoorbeeld één plank worden vervangen zonder dat de gehele vloer over nieuw moet worden gelegd.

Bij andere vloeren zoals vinyl en marmoleum kan een gat worden gevuld, maar ook een gedeelte worden vervangen. Vaak door middel van een creatieve oplossing. Een stuk inzetten is ook mogelijk bij tapijt.

In veel gevallen kan een schade worden verhaald op uw verzekering, omdat ik een erkend en gecertificeerd schadehersteler ben. Er kan vooraf een proforma factuur gemaakt worden en na goedkeuring van de verzekering kan het werk voor u worden uitgevoerd. Voor meer informatie over het repareren van vloeren en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Zonweringsreparatie

De beste zonwering gaat wel eens kapot of heeft wat onderhoud nodig.

Wij verzorgen alle reparaties en onderhoud voor al uw binnenzonwering, insectenhorren en buitenzonwering. Wij repareren in principe alle merken en type zoals: Luxaflex, Sunway, B&C, Hamstra, Unilux enz. Als het nodig is komen wij naar u toe, maar u kunt ook het defecte product bij ons langsbrengen. Dat scheelt u in tijd, maar vooral ook in uw kosten!

Zonweringsreparatie

Wat kan er zoal worden gerepareerd?

De reparties worden adequaat en zo spoedig mogelijk uitgevoerd, omdat wij begrijpen dat het missen van de zonwering erg vervelend kan zijn.

Tevens zijn alle onderdelen los te verkrijgen.

  • Jaloezie, Luxaflex, Plisse, Duette; koorden, rem, kantel / draaimechanisme, ladderband, kantelstok, koordverbinder.

  • Lamellen, paneelgordijn; lamel, runner / haak, bedieningsgroep, ketting / koord, gewicht, paneelwagen, kunststof onderdelen, trekstang.

  • Rolgordijn, vouwgordijn; ketting, bedieningsmechanisme, onderlat / schulprand, baleinen.

  • Gordijnen, vitrage, rails; langer of korter maken, nieuwe runners, vervangen trekmechanisme / koord. Ook leveren wij nieuwe rails met evt. bochten tot wel 7 mtr. uit 1 stuk.
  • Raam en deur horren; gaas vervangen, nieuwe kunststof onderdelen.
  • Buitenzonwering, rolluiken enz.; band / kabel / koord, opwindmechanisme, motoren, doek, lamellen enz.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!