Vloeren

De basis van ieder interieur!

De basis van ieder interieur! Sfeer en uitstraling, dat begint bij een passende vloer. Belangrijk dus om hier goed over na te denken. Waarschijnlijk heeft u zelf al uw eigen voorkeuren. Maar welke vloer past nu het beste bij uw levenstijl?

Tapijt

Veilig, isolerend en slijtvast Dat zijn de praktische voordelen van tapijt. Daarbij komt dat tapijt in ieder interieur past, comfortabel is en rust creëert. Het biedt veiligheid, voor kinderen, maar ook voor volwassenen en is er in verschillende materialen, structuren en hoogtes. Denk bijvoorbeeld aan wol, sisal en polyamide. Wilt u graag een motief? Samen met u kijken we naar de mooiste combinatie. Tapijt leggen Als tapijt goed is gelegd, heeft u er lang plezier van. Het leggen van tapijt vraagt dan ook behoorlijk wat vakkennis. Snijden, lijmen, lassen en opspannen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laminaat

Comfortabel & warm Laminaatvloeren krijgen steeds meer de uitstraling van een echte houten vloer. Dit komt door het reliëf en de houtnerven op de onderdelen. Laminaat is onderhoudsvriendelijk, comfortabel, warm, bestand tegen een stootje en kan in iedere ruimte worden geplaatst, ook in uw badkamer. Een vloer waarvan u lang kunt genieten! Een eigen uitstraling Een houten of betonnen uitstraling, glanzend of mat? Met laminaat is tegenwoordig heel veel mogelijk. De afwerking, breedte en lengte. U stelt zelf de vloer samen die u voor ogen heeft. Wilt u Lang plezier hebben van uw vloer? Dan is het goed als het laminaat professioneel is gelegd. Wij kunnen dit goed voor u verzorgen. Bovendien leveren wij uw ruimte schoon op.

Houten vloeren

Haal de natuur naar binnen Houten vloeren stralen een zekere klasse uit. Met een houten vloer haalt u een natuurproduct in huis. Tegelijkertijd creëert u rust en ruimte. We onderscheiden een aantal verschillende houten vloeren. Namelijk lamel-parket, tapis en massief hout. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Marmoleum

Milieuvriendelijk, 100% natuurlijk en mooi! Marmoleum is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en daardoor duurzaam en milieuvriendelijk. De samenstelling van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen zorgen voor een stijlvol uiterlijk. Daarbij is marmoleum isolerend, anti-statisch en zeer gemakkelijk in onderhoud. Ontelbare kleuren en combinaties Kleuren en series combineert u met gemak. Marmoleum kan in elk gewenst patroon worden gelegd. Dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen vloer te ontwerpen! Met het marmoleum uit de verschillende series kunt u kiezen uit een vloer met een klassiek, design of juist een huiselijke uitstraling. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden van deze series en helpen  u graag met het combineren hiervan. Tegels, panelen met een kliksysteem of banenmateriaal? Alles is mogelijk. Marmoleum is 2 tot 2,5 millimeter dik. Het is dan ook belangrijk dat uw ondervloer glad en droog is. Eventueel egaliseren wij eerst uw ondervloer.

Vinyl

Een oersterke vloer Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en mooi. Dat zijn de kenmerken van een vinyl-vloer. Een stoer interieur creëert u met de uitstraling van hout en beton. Maar ook tweed, denim en kant vormen een mooie basis voor uw vinyl-vloer. De sterke toplaag en de constructie zorgen ervoor dat het materiaal duurzaam is en nauwelijks gevoelig is voor slijtage. Een goede basisvloer waar u lang plezier van kunt hebben!

PVC

Een vloer die tegen een stootje kan! Een vloer die uw huis sfeer geeft, goed te leggen is, betaalbaar en geschikt is voor iedere ruimte, dat zijn PVC-vloeren! Een kunststof vloer die bestaat uit losse stroken of in banen met het uiterlijk van een houten vloer, laminaat enz. De click variant kan rechtstreeks over de betonnen vloer worden gemonteerd, bij de verlijmde variant moet in de meeste gevallen eerst vakkundig worden geëgaliseerd, waardoor de vloer nauwelijks gevoelig is voor slijtage.

Karpetten

Zachte luxe voor uw voeten Een karpet creëert sfeer en warmte, zorgt voor een betere akoestiek en zachte luxe voor uw voeten. En het mooie is: u kunt zelf uw eigen karpet samenstellen, zodat het perfect past bij uw interieur. Uniek karpet Stel zelf uw unieke karpet samen en kies hiervoor uit de mooiste merken. U bepaalt zelf de dikte, afmeting en de kleur of patroon. U kiest zelf van welk materiaal het karpet gemaakt wordt, zoals wol, synthetisch, hennep, bamboe of sisal. Ieder karpet werken we bijzonder af met bijvoorbeeld een leren of katoenen band, festonneren of een afwerking met een ondertapijt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!

Contact
Frank KluitersVloeren