Trapdecoratie

Van trap naar eyecatcher.

Een trap is behalve functioneel vaak het centrale punt in de woning en bepaalt voor een groot deel de eerste indruk en sfeer van een woning. Het is dus belangrijk dat de bekleding van uw trap niet alleen functioneel is, maar vooral aansluit bij de stijl en sfeer van uw interieur. Een trap bekleden is echt vakwerk want geen trap is hetzelfde. Er zijn verschillende mogelijkheden en materialen om uw trap te bekleden.

Tapijt

Trapmatten (halve maantjes) kunnen wij van alle verschillende soorten tapijt maken, zodat het bijvoorbeeld mooi aansluit bij uw overloop.
Natuurlijk kunnen wij de trap ook in zijn geheel stofferen, met of zonder zijkanten. Dit geeft meer comfort en demping.

Marmoleum, vinyl, pvc stroken

Ook hiermee kunnen wij uw trap bekleden, dit heeft een strakke uitstraling en is zeer makkelijk te reinigen. Deze materialen zijn bijzonder slijtvast.

Traprenovatie / Overzettreden

Wij werken altijd met echt houten overzettreden, deze zijn in verschillende soorten en kwaliteiten te verkrijgen. Als basis werken wij met een eikenplanken welke dan weer in diverse kleuren olie kunnen worden afgewerkt. Maar zeer speciaal is dat wij overzettreden in elke houtsoort kunnen leveren, zodat bijvoorbeeld de trap perfect aansluit bij uw “bestaande” parketvloer.

Traplopers

Een traploper past in ieder interieur. Van klassiek tot modern en is bijzonder stijlvol, een loper op uw trap geeft uw entree een opvallend en bijzonder accent.

Traplopers zijn te verkrijgen in o.a. vlakgeweven of veloursachtige kwaliteiten en alle mogelijke kleuren en uitstralingen, alles is mogelijk.

Wij plaatsen lopers op de ambachtelijke wijze, met de hand ingenaaid. Maar kunnen als u dit wilt ook de moderne technieken toepassen, dit houd in dat wij een stuk tapijt verlijmen op de trap met het uiterlijk van een loper.

Ook de traproeden zijn er in vele soorten en maten, van klassiek messing tot modern mat chroom. Door de toepassing van moderne technieken kunnen we lopers ook zonder roeden plaatsen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in mijn diensten?
Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!

Contact
Frank KluitersTrapdecoratie